KONTORSHOTELL

Inspirerande, tillgängligt och med full service

Skillnaden mellan kontorshotell och lyxhotell har aldrig varit mindre.

Självklart erbjuder vi bemannad reception, blixtsnabbt wifi, möjlighet att hyra precis det du behöver med kort bindningstid, och allt annat som man kan förvänta sig från ett riktigt bra kontorshotell. Men vi är mycket mer än så. Om kontorshotell handlar mycket om platsen, så menar vi att coworking handlar om människorna och det de gör tillsammans under ett tak.  


Här är du både kreativ och produktiv. Och inte minst social, när du känner för det, gemenskapen är en viktig del. Dessutom ser vi till att du alltid känner dig trygg, vi ser till att både vår fysiska och digitala miljö är i säkra händer.   

Våra coworkers älskar våra lyxiga, rymliga, och nyrenoverade miljöer. Oavsett om det gäller kontor, öppna arbetsplatser, mötesrum eller våra lounger så är de helt unika i stil och känsla. Årets varma dagar erbjuder vi dessutom plats för arbete och nöje på vår stora takterrass på Genetor Elverket eller uteplatsen på Malmö C.

När du vill ha hjälp så är vi alltid redo att stå till tjänst. Vi fixar posten och tvätten, ordnar utskrifter, hjälper till med bokningar och allt annat som kan göra din dag på jobbet lite smidigare. Med ett leende dessutom. 

Varje morgon kan du starta med vår rikliga frukostbuffé (dessutom med bubbel på fredagar). 

Gillar du att träna har vi dessutom ett eget gym, endast för våra coworkers, i direkt anslutning till Genetor Elverket. 

Vi är helt enkelt mer lokala, med mer hjärta – och vi gör allt för vår familj. 

Och så klart, hos oss luktar det alltid Zoégas, så välkommen in på en kopp och en rundtur på våra kontorshotell i Malmö och Helsingborg. 

Läs mer om våra olika erbjudanden här under – det finns garanterat något för alla... 

Klippkort


Med klippkort får du tillgång till hela Genetor Coworking oavsett vilket av våra hus du vill sitta i just för dagen. Det gäller både för dig och dina eventuella mötesdeltagare. Varje gång du är här använder du ett "klipp". Då har du access i 24 timmar till våra kontorshotell.

Ett besök kostar 395 kr. Vi har klippkort för 10, 25 eller 50 gånger.

Klippkort 10 gånger: - 10% rabatt - 3 475 kr (348 kr/gång)
Klippkort 25 gånger: - 25% rabatt - 7 375 kr (295 kr/gång)
Klippkort 50 gånger: - 50% rabatt - 9 875 kr (198 kr/gång)

Månadskort


Vill du ha tillgång till hela Genetor, för dig och dina besökare, inte vill ha en förutbestämd sittplats och komma hit hur ofta du vill för fast pris?

Då ska du ha månadskort på dropdown plats.


Pris: 3 200 kr/person/månad
 

Reserverat skrivbord


Här får du ett eget skrivbord i öppen miljö tillsammans med andra härliga coworkers. En gemenskap som ofta saknas när du jobbar hemma eller ute på fältet. Utöver skrivbord och stol får du även ett låsbart förvaringsskåp samt tillgång till hela Genetor 24/7 för dig och dina besökare. Du har också tillgång till öppen plats och konferensrum i alla våra hus i Helsingborg och Malmö, med kort bindningstid.


Pris: 4 200 kr/person/månad
 

Eget rum


Oavsett vilket hus du väljer att sitta i erbjuder vi privata kontor med plats från 1 person. Våra kontor är från 7 kvm till större rum för grupper eller hela företaget. Rummen är inredda med stilrena arbetsplatser, höj och sänkbara bord, bekväma stolar mm. Du har tillgång till hela Genetor samt alla konferensrum för dig och dina besökare 24/7.


Prisexempel:

1 rum och 1 person:  8 200 kr/månad
1 rum och 2 personer:  12 600 kr/månad
1 rum och 3 personer:  17 100 kr/månad
1 rum och 4 personer:  21 800 kr/månad

Kontorshotell i Malmö, Lund och Helsingborg


Våra kontorshotell finns i Malmö, Hyllie, Lund och Helsingborg. På alla våra kontorshotell finns det också konferensrum och mötesrum i olika storlekar.

Här finns lämpliga kontor för alla, välkomna att kontakta oss vid intresse. 


Skicka en intresseanmälan
 

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.