STÖRRE FÖRETAG

Vi har plats för er, också.

Är ni många och vill ha en egen, större del för alla era medarbetare och samtidigt tillgång till Genetors hela gemensamma yta, arbetsplatser, mötesrum & lounge? Få frukost varje dag, alltid nygjort kaffe, nystädat och snabb wifi överallt?


Vi har plats för er, också.

Vi har större ytor på alla våra anläggningar, om ni är 20 personer eller fler, är ni ändå välkomna att ta del av alla våra flexibla, smidiga och lyxiga tjänster. 

Samtliga era medarbetare får dessutom tillgång till alla Genetors anläggningar och väljer fritt var de vill arbeta vid varje tillfälle och möjlighet att boka mötesrum på alla anläggningar för rabatterad prislista.,

Helsingborg C

En hissfärd från tåget, 1 minuts promenad från Helsingborgs största parkeringshus och med färjan till Danmark utanför dörren. 


På plan 2,3 och 5 vid nya restaurangtorget, på Helsingborg C - har vi kontorsrum i varierande storlekar, även för er som är 20-30 personer. Är ni ännu fler går det att kombinera flera rum, så även ni får plats hos oss.

Ni blir inte ensamma, här finns bl a några av världens största IT- och rekryteringsföretag.

Malmö C

I kungens gamla vänthall, Kungalängan på Malmö C. Här kan ditt företag finnas redan till våren.


Här finnas kontorsrum i varierande storlekar, även för er som är många. Här finns redan bl a Intendit webbyrås Malmökontor med ca 20 medarbetare.

 

 

 

Raffinaderiet, Lund C

I Lunds gamla sockerraffineri, med några minuters promenad till city och Lund C, i häftigt industriell men klassisk miljö, här finns plats för både små och stora företag.


I eget hus, Verkstaden, mot den fina innergården har vi ytor i varierande storlekar och även för större företag som vill ha egna ytor med ett eller flera kontorsrum. På Raffinderiet finns både lokala entreprenörer och större företags lokalkontor.

På Raffinderiet har vi även mötesrum i varierande storlekar upp till 80 personer.

The Corner, Hyllie (Malmö)

På bästa läge i Hyllie och kanske områdets snyggaste hus, har vi plats för både större och mindre företag.


På ett helt våningsplan i The Corner, har vi kontorsrum i alla storlekar. De största även med egna mötesrum i direkt anslutning till arbetsplatserna. I Hyllie finns många internationella företags Norden- och Sverigekontor. Härifrån tar det mindre än 15 minuter till Kastrup flygplats och tågstation och bilparkering nästan precis utanför dörren.

 

Elverket, Helsingborg

I Helsingborgs första elverk, i häftigt industriell men klassisk miljö, här finns plats för både små och stora företag.


I fyra plan har vi ytor i varierande storlekar på över 100 kvm/rum. Här finns plats även för er som är riktigt många. Här finns idag lokala småföretag och internationella företags lokalkontor.

 

 

 

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.