STÖRRE FÖRETAG

Vi har plats för er, också.

Är ni många och vill ha en egen, större del för alla era medarbetare och samtidigt tillgång till Genetors hela gemensamma yta, arbetsplatser, mötesrum & lounge? Få frukost varje dag, alltid nygjort kaffe, nystädat och snabb wifi överallt?


Vi har plats för er, också.

Vi har större ytor på alla våra anläggningar, om ni är 20 personer eller fler, är ni ändå välkomna att ta del av alla våra flexibla, smidiga och lyxiga tjänster.  

Helsingborg C

En hissfärd från tåget, 1 minuts promenad från Helsingborgs största parkeringshus och med färjan till Danmark utanför dörren. 


På plan 2 och 3, vid nya restaurangtorget, på Helsingborg C - har vi kontorsrum i varierande storlekar, även för er som är 20-30 personer. Är ni ännu fler går det att kombinera flera rum, så även ni får plats hos oss.

Ni blir inte ensamma, här finns bl a några av världens största IT- och rekryteringsföretag.

Malmö C

I kungens gamla vänthall, Kungalängan på Malmö C. Här kan ditt företag finnas redan till våren.


Här finnas kontorsrum i varierande storlekar, även för er som är många. Här finns redan bl a Intendit webbyrås Malmökontor med ca 20 medarbetare.

Elverket

I Helsingborgs första elverk, i häftigt industriell men klassisk miljö, här finns plats för både små och stora företag.


I fyra plan har vi ytor i varierande storlekar på över 100 kvm/rum. Här finns plats även för er som är riktigt många. Här finns idag lokala småföretag och internationella företags lokalkontor.

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.