Konferens hos Genetor

Behöver du ha ett inspirerande möte eller konferens mitt i Helsingborgs centrum?

I vårt hus, i Helsingborgs första elverk hittar du våra kreativa mötesrum. Vi erbjuder fem olika konferensrum med plats upp till 35 personer som du kan hyra över en hel eller halvdag. Vi hjälper dig igång med allt från teknik till den mysiga eftermiddagsfikan. Vi tycker att det är kul att hjälpa dig att planera ditt möte så lägg gärna dina önskemål i våra händer så löser vi det.

Mitt i Helsingborg, beläget i stans första elverk och endast 5 minuters promenad från centralstationen hittar du vårt fantastiska hus med anor från tidigt 1900-tal.

Idag är elverket ett livligt kontorshotell där du hittar många olika företag inom flera olika branscher. Här har man flyttat in för att göra livet lite enklare. Vi har snabbt wifi, lokalt kaffe, frukost varje dag och serverar luncher och fika till dina möten. Lokalerna är stora och luftiga så när du behöver en bensträckare kan du ta en springtur i någon av våra trappor eller hämta frisk luft på vår fina takterrass.

Titta mer på våra inspirerande mötesrum

Alla rum har TV-skärm med uppkopplingsmöjlighet för Mac eller PC. Whiteboard och WiFi. Fri tillgång till kaffe, tea och bubbelvatten. Önskar ni frukost, lunch eller något annat, titta gärna på exempel på tillägg vi kan hjälpa till med: konferenstillägg.

RumPersKvmHalvdagHeldag
Volt411600:-900:-Läs mer
Watt412600:-900:-Läs mer
Ampere412600:-900:-Läs mer
Tesla12281200:-1900:-Läs mer
Ohm16/35402500:-3900:-Läs mer

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.