KONFERENS

Inspirerande möten eller en mindre konferens

Behöver du ha ett inspirerande möte eller en mindre konferens?

Om du planerar ett kreativt möte, en liten konferens eller workshops med dina medarbetare så hittar du alltid rätt rum hos oss på Genetor Coworking. Våra två kontorshotell mitt i Helsingborg förser vi dig med det bästa. I våra läckra miljöer med olika inredda rum kan du få till det mötet du behöver. Heldag, halvdag eller per timme. Vi anpassar oss efter er. Du får allt nödvändigt du kan behöva för ett bekvämt möte och vi står redo att servera frukost, lunch eller fika till er från lokala handlare.  

Vi vet också att olika sorters möten kräver olika rum och precis det har vi tänkt på när vi har möblerat våra kontorshotell. Berätta gärna för oss vad ni har tänkt lägga upp ert möte när ni bokar ert konferensrum hos oss så anpassar vi rummen efter era behov. Välkommen till Genetor Coworking!

Ni hittar våra kontorshotell mitt i Helsingborgs och Malmös hjärta, belägna mitt i centrum, nära all handel, transport och kollektivtrafik. Genetor Elverket ligger ståtligt på Sundstorget 2 i Helsingborg och erbjuder konferensrum för upp till och vårt nya kontorshotell på Helsingborg C hittar du enkelt på andra våningen med enkel access med trappor och hiss. Genetor Malmö C ligger på Malmö centralstation i Kungens vänthall. Vi kommer så småningom att öppna upp ytterligare kontorshotell. Våra pågående projekt är att öppna upp ett kontorshotell med möjlighet till konferens på Väla, ett i Hyllie och sen kommer vi även att öppna upp vårt första kontorshotell i Lund. På alla våra kontorshotell finns det möjlighet att hyra kontor, kontorsplats, mötesrum och konferenslokaler.

Vi är helt enkelt mer lokala, med mer hjärta – och så mycket mer än ett kontorshotell. Läs mer om konferens i Malmö!

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.