GENETOR ELVERKET

Vårt fantastiska hus med anor från förra sekelskiftet.

Historisk byggnad blir modernt kontorshotell

I hjärtat av Helsingborg, vid Sundstorget, står det gamla elverket. Med sin röda övedssandsten-fasad och stora fönstervalv har denna historiska byggnad fått nytt liv. Här har vi på Genetor Coworking skapat ett kontorshotell som, likt det gamla elverket, är utformat till att fylla lokalerna med energi.


I över 100 år har man kunnat läsa på fasaden “Helsingborgs Stads Elektricitetsverk”, och det kan man fortfarande. Det är ingenting vi tänker ändra på heller. Det är just den historien som byggnaden bär på, tillsammans med den venetianska arkitekturen som den tagit inspiration från, som ger den dess karaktär. Och även om vi övergett ångkraften som byggnaden en gång producerade, så tycker vi ändå att huset är värt att bevara. 

Vi har dock valt att byta ut ångkraft mot arbetskraft, och skapat fräscha och moderna kontorslokaler att arbeta i.

Du väljer själv om du vill sitta på en fast skrivbordsplats, i eget rum eller om du vill sitta på någon av våra öppna kontorsplatser. Du väljer enkelt mellan månadsfaktura eller klippkort beroende på om du jobbar ofta hos oss eller om du är på plats mer sällan. Oavsett vad du väljer har vi endast kort bindningstid. Du väljer och vi anpassar oss.

Vi har också fem unika och fullt utrustade konferensrum för effektiva, kreativa och okomplicerade möten. Vi hjälper dig med allt du behöver under dagen och fixar både frukost, lunch och fika om ni önskar att få det serverat under tiden. 

Vi finns i en fantastisk byggnad, olik något annat du sett och vårt hus upplevs bäst på plats. Hör av dig om det låter intressant och boka en visning så bjuder vi på lokalt och gott kaffe från Zoegas, såklart.

Välkommen hit!

Kontorshotell - Coworking

Vill du läsa mer om kontorsplats och coworking hos oss på Genetor Elverket? 

 

 

 

Konferens - möte

Vill du läsa mer om konferens- och mötesrum hos oss på Genetor Elverket? 

 

 

 

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.