EGET RUM

Eget kontorsrum för 1-6 personer

Vill du ha tillgång till Genetors hela gemensamma yta, arbetsplatser, mötesrum & lounge? Är du intresserad av avnjuta frukost varje dag, återkommande aw, event mm - men sitta i ett eget rum? Det är möjligt hos oss!


Helsingborg C

En hissfärd från tåget, 1 minuts promenad från Helsingborgs största parkeringshus och med färjan till Danmark utanför dörren. 


På plan 2, precis innanför nya restaurangtorget, på Helsingborg C - har vi kontorsrum i varierande storlekar. Förhandsboka redan nu och försäkra dig om att jobba i både händelsernas och citys centrum 2021. 

Malmö C

I kungens gamla vänthall, Kungalängan på Malmö C. Här kan ditt företag finnas redan till våren.


2021 öppnar vi Genetor Malmö C. Här kommer finnas kontorsrum för en eller flera personer och även med möjlighet till egen entré antingen mot kanalen eller spåret. Förhandsboka redan nu och försäkra dig om att jobba på Malmös bästa läge 2021. 

Elverket

Högst upp på Elverket, med utsikt över takåsarna, Sundstorget eller vår fridfulla innergård med stora takterrassen. Här kan ditt företag finnas i representativ och trivsam miljö i egna rum.


Vi bygger ut på plan 2 och kommer under våren att kunna erbjuda rum för 1-6 personer. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.