Kontorshotell i Helsingborg

Är du eller ditt företag i behov av lediga kontorslokaler i Helsingborg? Är ni intresserade av att jobba i en öppen och social miljö utformad för att hålla er produktiva?

I den historiska “elektricitets verkets” byggnad har vi på Genetor Cowork skapat en coworking miljö som låter dig fokusera på ditt arbete fullt ut. Med välutrustade lediga kontor ligger detta kontorshotell i hjärtat av Helsingborg.

Kontorshotellet som hjälper dig hålla fokus

Det finns få saker som är så frustrerande än det som hindrar en från att göra sitt arbete ordentligt. Det kan vara vad som helst, allt från en långsam uppkoppling till en skrivare som inte fungerar. Det kan även vara något så enkelt som bristen på bra kaffe eller behovet av ett mötesrum.

På vårt kontorshotell i Helsingborg har vi vidtagit alla åtgärder vi kan tänka oss för att göra våra kontorslokaler så produktiva som möjligt.

Våra lediga kontor i Helsingborg erbjuder:

  • Blixtsnabb uppkoppling - Wifi
  • Skrivare och annan kontorsutrustning
  • Mötesrum och konferensrum, för upp till 40 personer
  • Full Service
  • Posthantering
  • Kaffe och frukost varje dag

Kontorshotell med full service som standard

Tid är pengar, så brukar man säga. Och vi vill att du ska kunna ägna din tid till det som gör din verksamhet lyckad och lönsam.

Därför går vi steget längre i vårt engagemang och erbjuder flera tjänster som underlättar arbetslivet. Vi bokar ditt hotell, tvättar dina kläder och fixar din lunch som exempel. Allt för att du ska kunna fortsätta göra det du älskar och tror på.

Detta är Genetor Cowork, ett kontorshotell i Helsingborg med full service som standard.

Vill du veta mer om våra lediga kontor?

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur våra lediga kontor kan hjälpa er ta nästa steg i er produktivitet.

TA KONTAKT

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.