Ledig lokal i Helsingborg

I hjärtat av Helsingborg, vid Sundstorget, står det gamla elverket. Med sin röda övedssandsten-fasad och stora fönster-valv har denna historiska byggnad nu fått nytt liv. Här har vi på Genetor Cowork skapat en coworking plats som, likt det gamla elverket, är utformat till att fylla lokalerna med energi.

Historisk byggnad blir moderna lokaler

I över 100 år har man kunnat läsa på fasaden “Helsingborgs Stads Elektricitetsverk”, och det kan man fortfarande. Det är ingenting vi tänker ändra på heller. Det är just den historien som byggnaden bär på, tillsammans med den venetianska arkitekturen som den tagit inspiration från, som ger den dess karaktär. Och även om vi övergett ångkraften som byggnaden en gång producerade, så tycker vi att huset ändå är värt att bevara.

Vi har dock valt att byta ut ångkraft mot arbetskraft, och skapat lediga lokaler att arbeta i. Detta är vad Genetor Cowork är.

Lediga lokaler i fräck industriell miljö

Vi har i det gamla elverkets industriella lokaler skapat en coworking arbetsplats, ett modernt kontorshotell med flera lediga lokaler. Här på Genetor Cowork finns det lediga lokaler i form av kontor att hyra, med tillhörande mötesrum och konferensrum för upp till 40 personer.

Det går även att sitta utomhus och jobba på vår härliga takterrass, medan båtarna i den närliggande hamnen åker förbi.

Centrala lokaler i Helsingborg

Genetor Cowork ligger mitt i stan, precis vid hamnen. Ett stenkast bort ligger Knutpunkten, Helsingborgs centralstation där tåg och bussar åker regelbundet. Detta gör att tillgängligheten till våra lokaler inte borde vara några problem för dig som behöver pendla. Färjorna mot Danmark avgår också i närheten och erbjuder möjligheten att åka till Helsingör om ni har affärer att göra i Danmark.

Eller varför inte en After Work över sundet?

Vill du veta mer om våra lediga lokaler?

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur våra lediga lokaler kan hjälpa er ta nästa steg i er produktivitet.

TA KONTAKT

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.