Kontorshotell i Malmö

Förstklassigt kontorshotell med fullservice

Kontorshotell - Malmö C & Hyllie

Kontorshotell med det lilla extra i Malmö


Naturligtvis erbjuder vi bemannad reception, blixtsnabbt wi-fi, korta bindningstider och allt annat som du kan förvänta dig av ett förstklassigt kontorshotell. Men det är inte allt - hos oss handlar det om så mycket mer än bara kontorsplatsen. Coworking handlar om människorna och den gemensamma kreativa miljön. Hos oss kan du vara både kreativ och produktiv samtidigt som du har möjlighet att socialisera med andra likasinnade. 

Vi hjälper dig

Behöver du hjälp med något så finns vi alltid här för dig. Vi fixar posten och tvätten, ordnar utskrifter och hjälper till med bokningar och allt annat som kan göra din dag på jobbet lite smidigare. Och allt görs med ett leende på läpparna.

Varje morgon erbjuder vi en riklig frukostbuffé, och på fredagar kan du även njuta av bubbel. Och självklart doftar det alltid Zoégas kaffe hos oss.

Våra olika lösningar

Med våra klippkort får du tillgång till hela Genetor, oavsett vilket av våra hus du vill sitta i just den dagen. Varje gång du använder ett "klipp" får du 24 timmars tillgång till våra kontorshotell. Vill du ha full tillgång till hela Genetor för dig och dina besökare, utan att ha en förutbestämd sittplats och till fast pris? Då ska du ha ett månadskort med drop-in plats.

Med ett reserverat skrivbord får du en egen plats i en öppen miljö. En gemenskap som kan vara svår att hitta när du jobbar hemifrån eller ute på fältet. Förutom skrivbord och stol får du också ett låsbart förvaringsskåp och full tillgång till alla våra hus i Malmö.

Våra kontorshotell i Malmö

Malmö C
Beläget i Kungalängan på Malmö Centralstation, är Genetor Malmö C utmärkt ansluten till kollektivtrafiken med tåg och bussar. I toppmoderna lokaler kan du njuta av coworking av högsta kvalitet. 

Malmö Hyllie
I maj 2023 öppnar vi upp Genetor The Corner i Hyllie, endast 2 minuters promenad från Hyllie station. Här kommer det att finnas moderna och inspirerande lokaler med bra förbindelser och endast en kort tågresa från Danmark, 13 minuter från Kastrup och endast ett par minuter från Triangeln och Malmö C.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Våra kontor är smakfullt inredda med höj- och sänkbara bord, bekväma stolar och all den teknik du behöver för att arbeta effektivt.

Men det är inte bara arbetsplatsen som är viktig för oss på Genetor Coworking. Vi tror på att samarbetet mellan coworkers kan leda till nya idéer och innovationer. Därför har vi skapat en gemenskap där du kan träffa likasinnade och delta i olika evenemang och aktiviteter.

Vårt mål är att skapa en inspirerande och kreativ miljö där du kan växa både som person och som företag. Genom att erbjuda flexibla lösningar och ständigt förbättra våra tjänster, strävar vi efter att vara det självklara valet för alla som söker ett modernt kontorshotell i Malmö.

Välkommen att kontakta oss för att boka en visning eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att träffa dig!

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.