Konferens Malmö

Hos oss på Genetor kan du boka rum för er konferens i Malmö.

Konferens för företag

Konferenser är ett viktigt verktyg för att främja kommunikation och samarbete inom företag och organisationer


Genom att samla anställda, kunder och samarbetspartners skapas möjligheten för att utbyta idéer, nätverka, diskutera och lära sig nytt. En av de viktigaste fördelarna med att hålla en konferens är att den kan öka produktiviteten och effektiviteten hos deltagarna. Genom att ta en paus från den dagliga rutinen kan deltagarna fokusera helt på konferensen och dess innehåll, vilket kan leda till nya insikter och förbättringar i arbetet.

Konferensrum Genetor Malmö C

På Genetor Malmö C erbjuder vi fyra olika rum för möte och konferens, tre av rummen rymmer 2-5 personer och det stora konferensrummet rymmer upp till 14 personer. Om ni vill ha frukost, fika eller lunch serverat till mötet så hjälper vi er med det.

Genetor Malmö C ligger i Kungalängan på Malmö Centralstation och ligger därmed perfekt till kollektivtrafiken med tåg och bussar.

Centralplan 8
211 20 Malmö

Genetor The Corner, Hyllie

I maj 2023 öppnar vi upp Genetor The Corner i Hyllie, endast 2 minuters promenad från Hyllie station.

Här kommer det att finnas moderna och inspirerande lokaler för din konferens i Hyllie, Malmö. Med bra förbindelser och endast en kort tågresa från Danmark, 13 minuter från Kastrup och endast ett par minuter från Triangeln och Malmö C.

Hyllie Boulevard 28
215 35 Malmö

Våra mötesrum

I våra mötesrum finns det bekväma stolar, block och pennor samt gardiner för de mer privata mötena. I samtliga rum finns det en tv som du enkelt kan koppla upp din PC eller Mac till samt whiteboardtavlor att använda.

Självklart har vi har blixtsnabbt WiFi och fri tillgång på gott kaffe och te samt kallt bubbelvatten. Allt för att ert möte ska bli så bra och smidigt som möjligt!

Boka våra konferensrum

  • Per timme
  • Halvdag
  • Heldag

Malmö som plats för konferens

Malmö är Sveriges tredje största stad och är en spännande stad att hålla en konferens i. Stadens läge i södra Sverige är enkelt att nå både med tåg och flyg från andra delar av landet och Europa. Malmö ligger dessutom endast några mil från Danmark och Köpenhamn. Staden har en väl utbyggd kollektivtrafik vilket gör det enkelt för deltagarna att ta sig runt och uppleva allt som staden har att erbjuda på sin konferens i Malmö.

Kontakta oss för mer information eller för att boka er konferens i Malmö. Varmt välkomna!

Intresseanmälan

Letar du kontor eller konferens? Tveka inte att höra av dig till oss så återkommer vi till dig inom kort.