Coworking

Mitt i Helsingborg, beläget i stans första elverk och endast 5 minuters promenad från Knutpunkten hittar du vårt fantastiska hus med anor från tidigt 1900-tal

Idag är elverket ett livligt kontorshotell där du hittar många olika företag inom flera olika branscher. Här har man flyttat in för att göra livet lite enklare. Vi har snabbt wifi, lokalt kaffe, frukost varje dag och serverar luncher och fika till dina möten. Lokalerna är stora och luftiga så när du behöver en bensträckare kan du ta en springtur i någon av våra trappor eller hämta frisk luft på vår fina takterrass.

Till oss kan du ha månadskort för att komma hit så ofta du vill och jobba eller ha möten med dina kunder och leverantörer. Är du inte här så ofta fungerar kanske ett klippkort bättre. Vill du ha ett eget skrivbord som alltid står redo för dig och där du kan lämna dina saker så kan du få en reserverad plats.

Se filmen för mer information om våra olika alternativ och tjänster:

Klippkort

Med klippkort får du tillgång till hela Genetor, för dig och dina besökare. Varje gång du är här använder du ett "klipp". Då har du access i 24 timmar. Ett besök kostar 395 kr. Vi har klippkort för 10, 25 eller 50 gånger.

  • Klippkort 10 gånger - 10% rabatt - 3 555 kr (355,50 kr/gång)
  • Klippkort 25 gånger - 25% rabatt - 7 406 kr (296,25 kr/gång)
  • Klippkort 50 gånger - 50% rabatt - 9 875 kr (197,50 kr/gång)

Vill du veta mer om klippkort - läs här.

Reserverat skrivbord

Ett eget skrivbord som ingen annan använder och alltid är redo för dig, där du kan lämna dina grejor och du har låsbart förvaringsskåp. Du har tillgång till hela Genetor, för dig och dina besökare. Reserverade skrivbord finns i gamla elhallen på plan 2 med ljuddämpande tak och inredning. Reserverat skrivbord kostar 5 895 kr/mån.

Vill du veta mer om reserverat skrivbord - läs här.

Eget rum

På plan 3 och 4 finns egna låsbara rum, från 7 kvm till större rum för grupper eller hela företaget. Rummen är inredda med stilrena arbetsplatser. Du har tillgång till hela Genetor, för dig och dina besökare. Egna rum kostar från ca 7 000 kr/rum.

Vill du veta mer om eget rum - läs här.

Vill du veta mer eller komma på visning - kontakta oss på telefon 042 - 442 40 20 eller skicka ett mail till info@genetor.se. Välkommen!

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.